Hjem Ingredienser Bruk, testing, kvalitet Eteriske oljer Andre produkter
Bestilling
Ansiktspleie Kroppspleie
Hårpleie Solpleie Lenker Om oss


Om ossOm oss

Organisasjonsnummer:     NO885016162
MVA
Bankkontonummer:           93651325674

Internett adresse:             www.naturlighudpleie.no
E-post:                            annekarin@naturlighudpleie.no

Telefon:                           412 64 705

Besøks- og postadresse:
                                       Anne Karins
                                      Sundet, Lågendalsveien 4613
                                      3275 Svarstad 
Vi holder til i trivelige omgivelser på Sundet gård i Lardal, Vestfold. Med utsikt til Numedalslågen og inspirerende omgivelser når en laborerer frem nye produkter.
Bakgrunnen for at jeg begynte å utvikle egne produkter er mine plager med seboroisk eksem som jeg utviklet når jeg arbeidet på trykkeri, og min sønns atopiske eksem. Konvensjonelle produkter er basert på vaselin/petroleum/mineralolje som legger seg som en tett plasthinne på huden og hindrer den i å puste. Med moderne metoder har kosmetikkindustrien greid å knuse fettmolekylene i petroleumen så små at de også kan trekke inn i kroppen slik som vegetabilske oljer, men forskning har påvist at den da kan føre til kreft. Grunnen til at petroleum er så populær er at den er billig, stabil, harskner ikke, den er lite allergen og har vært brukt i alle år. Når den tetter huden gir den en fuktighetsgivende følelse mens den i virkeligheten ikke er gunstig for huden. Jeg bruker ikke petroleum til annet enn å smøre maskineri, den er uegnet i og utenpå mennesker.
Aluminium blir brukt til å blokkere svetteutsondring, den finnes i nesten alle konvensjonelle deodoranter, brukes i mange dag- og nattkremer for å hindre at svette gjør huden blank, den brukes i mange leppestifter slik at ikke leppestiften skal svettes bort, den er et tvilsomt tilsetningsstoff jeg ikke ønsker i mine produkter. Mine deodoranter, kremer og stifter er selvfølgelig fri for aluminium, det viser seg at de allikevel er gode (selv synes jeg de er bedre enn konvensjonelle produkter). Det er også vanlig å bruke sulfat (såpe) i brunkremer for at de skal være lettere å smøre ut, man bruker kanskje brunkrem til å dekke over hudproblemer og går dermed med såpe i ansiktet hele dagen med irritasjon og forverring av problemene, sannsynligvis er kremen også på petroleumsbase og hindrer huden i å puste. Dette er bare noen av de skadelige stoffene som er godkjent i kosmetikkindustrien, mine plager ble så godt som borte når jeg begynte med mine egne produkter.
Jeg har vært hos hudspesialister, brukt alle mulige produkter anbefalt av spesialist og apoteker, men kløe og utslett i hodebunnen ga seg ikke, jeg hadde utslett i øyenbryn og mellom øyenbrynene og rundt nesevinger som vesket og var røde og irriterte. Når det var som verst måtte jeg bruke kortisonsalver. Sønnen min slet med dype sprekker i fingrer og hender som var plagsomme for en tømrer.
Nå har jeg eksperimentert siden 1998 og testet ut egenutviklede hudpleiemidler på meg selv og etter hvert ganske mange mennesker med problemhud som siden har gått over til mine produkter. På meg selv og min sønn har produktene mine vært veldig effektive. Selv har jeg ikke lenger noen kløe og hudlekkasje, bare en anelse tørr hud iblant med litt rødhet, men det kan ikke sammenlignes med slik jeg var. Sønnen min sier at sprekkene i huden leger fort, han sier at han merker det begynner å gro i løpet av et døgn når han smører hendene med Kur- salven om kvelden og ligger med bomullshansker. Jeg håper også du vil ha glede av mine produkter. Jeg er glad for tilbakemeldinger så jeg hører gjerne fra deg.


Anne Karin

Hjem Ingredienser Bruk, testing, kvalitet Eteriske oljer Andre produkter
Bestilling
Ansiktspleie Kroppspleie
Hårpleie Solpleie Lenker Om oss