Hjem Ingredienser Bruk, testing, kvalitet Eteriske oljer Andre produkter
Bestilling
Ansiktspleie Kroppspleie
Hårpleie Solpleie Lenker Om oss


Bruk av mine produkter

 
Mine produkter er utviklet spesielt med tanke på ømfintlig hud. Start med den mildeste kremen med få virkestoffer, for eksempel Kamillekrem, og se om fravær av petroleums-produkter og andre tilsetningsstoffer er det huden din trenger. Husk at selv naturlige eteriske oljer, ved siden av å være effektive og helsefremmende, også kan gi allergi eller man kan utvikle allergi. Det går an å veksle mellom et mildt produkt og et med effektive eteriske oljer når behovet er der.
 

Kvalitet

Produktene er utviklet med tanke på høyest mulig velvære og best mulig virkning. Ingrediensene er valgt ut fra den høyeste kvaliteten jeg kan få tak i, og satt sammen uten tanke på å spare inn på de dyreste råstoffene, de er tatt med i de mengder som gir produktene den beste virkning.
Prisen på produktene er lavest mulig i forhold til kvaliteten.
Det finnes ikke lurium eller andre hemmelige stoffer i produktene, de har innholdsfortegnelse på forståelig norsk. Etter dagens regler er ikke produsentene pålagt å opplyse om alle stoffer i sine produkter, jeg har imidlertid oppført alle tilsetninger. Om du av en eller annen grunn ikke skulle være fornøyd med et produkt, får du pengene tilbake om du returnerer produktet med noen ord om hva som er galt.
Emballasjen er enkel og resirkulerbar. Hvis den brennes, avgis bare kullsyre og vann.

 
Testing

Mine produkter er ikke testet på dyr. Produktene er utviklet med bakgrunn i samarbeid med et testpanel av fantastisk hjelpsomme personer som ikke tåler vanlige hudprodukter.
Du bør også være din egen forsøkskanin. Plastre en bomullsdott med noen dråper av produktet du vil teste på innsiden av armen. Se etter et døgn om du har fått utslett. Om ikke, prøv det så for positive virkninger på kroppen. Det kan ta tid før man merker virkning, det kan også være en liten forverring før bedring igjen. Man bør også i størst mulig grad unngå å samtidig bruke andre produkter som kan forstyrre testen.
Min bedrift er liten og fleksibel og i stand til å oppgradere produksjonen etter siste nye kunnskap om ingrediensene. Det gjelder for eksempel kreftfaren i forbindelse med vaselin, petroleum, PABA, triethanolamin
, cyclopentasiloxane og aluminium, sølv eller hormonhermere, allergi, parfymestoff som Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, konsistensmiddelet siloksan, bakteriedrepende tilsetninger som triclosan med mer.


Hjem Ingredienser Bruk, testing, kvalitet Eteriske oljer Andre produkter
Bestilling
Ansiktspleie Kroppspleie
Hårpleie Solpleie Lenker Om oss