Hjem Ingredienser Bruk, testing, kvalitet Eteriske oljer Andre produkter
Bestilling
Ansiktspleie Kroppspleie
Hårpleie Solpleie Lenker Om oss

Solpleieprodukter:

 
Testvinner med toppkarakter i Grønn hverdags store solkremtest av 118 solkremer, anbefalt for barn og voksne: 
Solpleieprodukter
Sommer solkrem med melkesyre. Særdeles pleiende solkrem med høyt innhold av aloevera, uten vann.100 % naturlig solbeskyttelse. Solfilteret tiosol er et fysisk filter av finmalt titandioksid. Solkremen beskytter med en gang, og er fotostabil. Tiosol i seg selv har en  blålig fargeeffekt på huden, jo høyere faktor jo blåligere blir kremen. For å motvirke dette er det tilsatt karotin, som gir en nydelig teint til huden med en gang. Karotin er mye brukt for å fremme bruning, den hjelper til med ny celledannelse i huden og brukes i antirynkekremer og vitaminkremer. Det er som kjent mye A- vitamin i karotin. Påfør ny krem etter solbading. Sommer egner seg både i ansiktet og på kroppen. Sommer er meget godt egnet til de med spesielt sensibel hud. Beskytter også mot soleksem. Inneholder: Aloevera, tiosol, jojobaolje (voks), glyserin, vegetal, aprikoskjerneolje,VE- fett, sheasmør,
MF-fett, kakaosmør, olivenolje, bivoks, nypefrøolje,  karotin, A-vitamin, E-vitamin, melkesyre og laliumsorbat.
Faktor: 10- 15.
boks på 100 ml. Pris 175 kr UtsolgtAloegel
  Aloevera gele virker lindrende på eksem, psoriasis, kløe, svie, minsker smerte, geleen kan være meget effektivt på solskader og brannsår. Myker opp huden og det sies at den holder rynker i ”sjakk”. Inneholder: aloevera, xantangum og natriumbenzoat. Stor tube 190 ml.
Pris: 195 kr.


Produkter kan også tilpasses den enkeltes behov med eteriske oljer og andre tilsetninger og komposisjoner. Det kan da bli snakk om minimumsbestillinger.

Hjem Ingredienser Bruk, testing, kvalitet Eteriske oljer Andre produkter
Bestilling
Ansiktspleie Kroppspleie
Hårpleie Solpleie Lenker Om oss